Floresteijn, keurslager

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Wij hebben vakmanschap en ambacht hoog in het vaandel staan. Al onze producten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. De facetten die hierbij komen kijken zijn ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hieronder worden zij genoemd:

Eigen slacht
Doordat wij zelf slachten, volgens de normen van de NVWA, hebben wij zicht op het proces en wordt de kwaliteit gewaarborgd. 
Flexibiliteit
Door deze eigen productie hebben wij een hoge mate van flexibiliteit. Wij kunnen alles maken en/of verzorgen, eventueel op bestelling. 
Eigen worstmakerij
De productie hebben wij ook zelf in de hand via onze eigen worstmakerij, waar we de lekkerste producten en vleeswaren maken.
Enthousiast team
Ons team van medewerkers staat u graag te woord en heeft kennis van zaken. Ze staan altijd enthousiast klaar om u van dienst te zijnOnze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Worstmakerij

In ons bedrijf zijn wij heel actief bezig met het maken van eigen vleeswaren. Wij doen vaak mee aan diverse keuringen en wedstrijden waarbij we goede resultaten behalen. Zodat u uw boterham kunt beleggen met onze top vleeswaren! Onze zelfgemaakte vleeswaren worden bereid met 10% minder zout.

• Gekookte vleeswaren
• Verduurzaamde vleeswaren

• Worst met 10% minder zout en zonder gluten en melkeiwit
• Verduurzaamde soorten worst zonder melkeiwit

Floresteijn, keurslager

Raadhuisstraat 13
3253AN Ouddorp
0187681348

Openingstijden Ouddorp

maandag 08:30 - 17:30
dinsdag 08:30 - 14:00
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten